Make your own free website on Tripod.com

Jorn's dwergkonijnen

Home | rammen | voedsters | Te koop | jonge otters

Rammen

Dit zijn mijn oude fokrammen voor komend  seizoen. Maar daar komen nog een paar mooie jonge rammen bij. De foto's hiervan komen binnenkort.

Otter 4BW-640
dsc00664.jpg

Dit rammetje is de zoon van de ram hiernaast.
Hij is het best showdiertje dat ik tot nu toe heb gefokt. Hij is  afgelopen seizoen 6 keer geshowd waarvan 5 maal F en 1 maal ZG.  Twee maal werd hij daarnaast reservekampioen van de show.
Hij geeft ook bruinotters en zilvervosjongen.

4BW-901
otter-bruin-15585.jpg

Otter Eric
dsc00665.jpg

Dit dier heb ik expres van de voorkant gefotografeerd voor zijn hele stevige pootjes. Deze ram komt van Jaco van Toledo maar is nu van mijn fokkersmaatje Erik. Het beest geeft hele mooie geblokte jongen en soms wel wat lange pelsjes. Erik en ik hebben er allebei al veel plezier van gehad. De oortjes sluiten normaal  wel heel mooi.

1RC-221
otter-221.jpg

Ondanks deze hele mooi bruinotter is de kleurslag vorig jaar niet erkend. Omdat mijn aanvraagbrief te laat was. Maar bij mijn tweede poging is dit jaar samen met  Jaco, Ad en Ilse alles goedgekomen. Dit dier is de zoon van de ram hiernaast en staat in het Aprilnummer van het Kleindiermagazine.

2TW-627
dsc00686.jpg

Otterram Roskam
Dit dier komt van de fokkersAlfred Bakker en Klaas Roskam uit het Oosten van het land. De fokresultaten vallen nog wat tegen maar het is in ieder geval een verse en goede bloedlijn die ik er bij heb. Opvallend zijn de uitzonderlijke spitsen die deze ram vererft.
 
 

.
 

Dit dier komt van Jaco van Toledo en hij heeft er  goed mee gefokt en regelmatig prijzen mee gewonnen.(Foto is van internationale dwergendag) Door de leeftijd is het mooiste er wel  van af, maar het is voor mij nog een hele goede fokram. Vooral de kleur en dikke stevige oortjes vallen daar bij op. 

Otter 5BW-461
dsc00738.jpg

Deze ram heeft afgelopen seizoen 2 maal F en 4 maal ZG gehaald. Hij blinkt vooral uit in patroon met geweldige oogringen. 

.